Lure løsninger: Minilager for billig lagring

Hjem > Bad og bolig bloggen

Lure løsninger: Minilager for billig lagring

Flexistore minilager er Norges første appstyrte minilager, og har gjort det enklere enn noen gang å skaffe seg billig lagring på kort tid. Med noen enkle tastetrykk kan man booke et lager i nærheten og få tilgang på det med digital nøkkel. Dette er svært nyttig når man pusser opp store deler av huset, men ikke har noen plass å lagre alt som må ryddes bort midlertidig – spesielt hvis man ikke er forberedt på at det er så mye som skal ryddes bort.

“Lure løsninger” er en artikkelserie hvor vi dekker diverse firma, verktøy, apper, og annet som er brukbart når man renoverer hjemmet sitt. Målet med denne serien er å gi våre lesere et innblikk i noen av verktøyene vi selv har brukt, men også de vi hører om i magasiner som Boligpluss, og i samtaler med andre oppussingsentusiaster.

Vi mener at man bør gjøre alt så billig som mulig hvis kvaliteten er den samme likevel. Dette gjelder også billig lagring. Når man skal lagre noe, så ligger jo bare tingene der likevel, og da trenger det ikke å koste flesk!

I dag ser vi derfor på Flexistore minilager og hvordan deres app gjør det enkelt å oppbevare ens eiendeler når man pusser opp.

Hvordan fungerer minilager-appen?

Flexistore sin minilager-app er heldigital, noe som betyr at hele prosessen – fra booking av billig lagring til utsjekk – foregår ved bruk av appen. Prosessen for å skaffe minilager er enkel:

  1. Finn et minilager i nærheten av deg
  2. Velg hvilken lagerstørrelse du trenger
  3. Sjekk tilgjengeligheten, og book lageret hvis det er ledig
  4. Etter bestilling får du utdelt digitale nøkler

Man gjør altså alt selv, og trenger ikke å koordinere noe med ansatte eller daglig leder.

Digitale nøkler

Med digitale nøkler via appen er det ikke noe behov for å møte noen man kan få nøkler fra. Man får dem direkte inn i appen når man har bestilt minilageret, og kan bruke dem helt til lagringsperioden er over.

Mer trenger vi egentlig ikke å si. Hvis du trenger billig lagring mens du pusser opp, så vil vi varmt anbefale Flexistore minilager.